17 juni 2011

Mysig dotter

Lilla kärleken har hunnit bli 6 månader. Detta firades med att åka till Småland och mysa. Som present fick hon 2 nya nappar när nappar helt plötsligt blivit intressant i alla lägen.
7 månaders dagen hoppas jag att liten kryper, eller ja gör jag verkligen det? Mer fokus på bebis då.
Igår fick Champagne besök av morfar och var på utflykt ut till långa bryggan. Där satt hon snällt och lekte i en barnstol. Men efter ett tag ville hon sitta hos morfar. Och det fick hon så klart.
Utöver detta har hon fått en leksaks bil från brio som hon slår i golvet, biter på, försöker köra och tuggar lite till. Farfar lånade ut sina läsglasögon till henne i Småland. Dåligt idé. De var i 2 delar efter ett tag men oj vad aktiv hon var. Det var verkligen fullrulle på golvet med glasögonen. Det drogs, det slets och det var framför allt kul.
Inte nog med allt detta. Hon har fått för sig att hon vill ha en Chihuahua efter att ha varit hundvakt till Buddy. Hon hade så kul med hunden och log nästan non stop. Buddy tyckte inte att det var riktigt lika kul eftersom Champagne försökte dra i päls och öron så fort hon fick minsta lilla chansen. Men söta tillsammans var de minnsan.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar