22 juni 2011

100 inlägg

Då har vi nått 100 inlägg i Champagnes lilla blogg.
För var dag här hemma går det allt snabbare för lillgumman att ta sig fram. Får hon väl syn på något hon vill ha så hävar hon sig fram i full fart. Kul att se, men man märker att den sköna lugna tiden är förbi. Hon ålar sig in under bord, i bord, i väggar, i bordsben, i soffa osv och hon blir arg, jätte arg.
Hennes sov vanor har med ändrats, dock inte till det positiva, vi hoppas att det är en fas hon går igenom. Så här trött är man ibland, så man somnar precis rakt upp och ner.
Tyvärr är det allt för lite sova under dagarna och nätterna.
Idag har vi varit hos Cicci och Eric. Tyckte Champagne var super kul. Hon lekte med Erics ena sko och Eric var gentleman och lånade ut både bilar och böcker till henne. Så hon hade att leka med. Eric hjälpte till med att ge henne napp med, men han tyckte inte om att Champagne ville pilla och dra i honom. Kan inte klandra honom. Hon håller kvar för alltid om hon får tag på en. Super söta tillsammans var de. Får nog sno bild från Cicci som tog foto på dem tillsammans. Sen får ju Champagne en lekkamrat till när lilla Alice tittar ut. Hon låg på stora magen och lyssnade på Alice, om hon hörde och kände något får vi däremot aldrig veta.
Imorgon ska Champagne leka med sina mostrar. Bara en som saknas. Så hon kommer ha fullt upp och jag hoppas att hon är på bra humör. Blir så tråkigt annars.
Av någon anledning är hon riktigt arg just nu. Ja ibland önskar man helt enkelt att de kunde tala med en.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar