9 juni 2011

Läkarbesök på BVC

Sitter hemma med ett stycke argt barn. som gallskriker helt utan anledning! Ibland önskar man inget annat än att de kunde berätta för en vad som är fel. När pappa kommer hem är det matdags så det är nog saknaden av pappa som gör henne grinig.
Igår var vi på BVC för 6 månaders kontrollen. Allt gick bra. De var nöjda med allt. De frågade om hon hade börjat vända sig vilket jag tycker hon gjort ett bra tag nu. Jag berättade att hon kröp upp i krypställning väldigt ofta och att hon ålade sig framåt. Läkaren sa då att hon inte förstod att hon var en bebis. Det är ett positivt svar. Härligt med en liten som är en kämpe. Champagne var igår hela 64cm lång, hade en huvudomkrets på 40,5cm och vägde 6680g. Trodde att hon skulle väga lite mer men inte. Det trodde pappa med. Men hon äter bra och introduktionen av nya smaker och kött går sakta framåt. Har börjat med Hipps barnmat som är mycket mer fin i konsistensen än vad semper är. Men ska införa Nestlé nu tänkte jag när hon vant sig lite mer vid att det smakar mer. Idag har hon fått majs, grönsaker och kalkon. Usch vad den smakade illa trodde verkligen inte att hon skulle äta den men hon satt som en liten fågelunge.
Idag har vi varit med Cicci på entré och man blir ju helt kär i alla söta barnkläder som finns. Hittade så mycket jag vill köpa till Champagne men känns som vi har en del sommarkläder just nu som fortfarande inte blivit använda. Blir nog en del när vi har semester.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar