5 jan. 2012

Sjukling

Champagne var så hängig igår när Mr.B kom hem. Låg bara och möss i soffan med honom. Jag gick och köpte hostmedicin och alvedon. När jag kom hem var Champagne klar för natten var bara medicinering som skulle ske innan det var sovdags. Vi gav henne hostmedicin i lilla hallen mellan sovrum och kök och tur var väl det då hon kaskad kräktes när hon svalde ner det i sin grötfulla mage, så det blev tvätta bebis, rengöra golv och trösta Champagne som stod och hulkade mellan tårarna. Vi fick i henne all medicin och ner i säng. Hon har sovit super dåligt i natt då hon vaknar av att hon hostar och så bajsar hon medan hon sover (igen).
Vi börjar bli smått ledsna på detta. Champagne lider och vi får ingen ordentlig sömn. Att byta blöjor ca 10 ggr på en dag sliter så på rumpan, de 2 små såren som var kvar blöder nu vid var byte och har blivit svullna.
Hade tänkt ta henne för vägning på BVC idag men så hängig som hon är får vi stanna hemma. Feber och hostig.
Champagnes avföring är fortfarande extremt slemmig. Har googlat en del och sett att många av de som har haft samma problem med sina barn har blivit råda att dra ner på fullkorns produkter och om inte det hjälpt försöka utesluta laktos. Så nu har vi tagit ett eget beslut om att sluta med fullkorn och se om det hjälper. För vi kan inte ha det så här. Eftersom vi inte får mycket mer hjälp så får man ju göra det man själv kan göra.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar