10 dec. 2011

1 år

Idag för ett år sedan föddes världens finaste dotter. Idag för ett år sedan låg vi på neo och väntade på att åka vidare till Lund för en längre sjukhus vistelse. Sjukhustiden känns så avlägsen nu samtidigt som man förundras över hur snabbt 1 år går.
Idag har det varit firande med en liten del av släkten. Mormor & Göran och Morfar & Lotta kom med presenter och likaså gjorde moster Emma och storasyster är också på besök. Det blev fin och god tårta. Bästa presenten för Champagne var en present som var till storasyster. Vet inte hur jag ska förklara den, det är en stor orange boll som är som en geleklump. Hon fullkomligt älskar den. Champagne fick kläder, skor, spjälsängsskydd och leksaker.
Hon hade på sig en super fin klänning som vi köpte i Indien till henne och hon har varit med hela dagen men somnade av utmattning lite innan gästerna avlägsnade sig. Så när hon vaknade var hon förvånad över hur få människor det var kvar. Hon har fått massa uppmärksamhet och visar lite blygsamt upp sina nya färdigheter som att gå själv och även säga fåtal ord. Som ampa och så pekar hon på lampor.
Hon är bra söt vår lilla älskade kämpe!
Här kommer lite bilder från dagen.



1 kommentar:

  1. så söta ni är....söt dotter du har
    kram Linda A

    SvaraRadera