27 sep. 2011

Ma ma och Pa pa

Champagne sover fortfarande ganska mycket för att vara hon och hon äter fortfarande mindre. Kanske hon inte förbränner lika mycket energi som förut?
Stackaren skriker ibland om nätterna, jag tror fortfarande på magont då hon har börjat bajs färre gånger om dagen och är många gånger hård. Så innan idag fick hon lite laktulos. Fungerade bra till en början men nu är hon alldeles för lös igen. Jobbigt att det måste vara antingen eller. Vågar inte ge henne laktulos inför natten för då kommer hon och vi vakna av att det behöver bytas blöja hela tiden. Hoppas att det här hårda vill släppa så vi inte behöver ta beslut om laktulos eller inte.
Det snackas mycket här hemma nu väntar man mest på att det ska komma ett riktigt ord. När hon är riktigt arg eller ledsen så skriker hon ma ma ma ma. (Tror dock inte att hon faktiskt ropar på mig). Precis nu när hon kom och tog fjärrkontrollen så frågade jag vem som hade sagt att hon fick leka med den, då tittade hon på mig log och sa pa pa. Haha, gullunge. Kan inte annat än älska henne!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar