15 maj 2011

Dop


Så var lilla Champagne döpt. Har aldrig varit med om maken till underbar bebis. Ett litet skrik av uttråkning i slutet och det var allt. Annars satt hon i moster Emmas famn som är hennes fader och sög på roseten på sin dopklänning. Dopet var fint. Prästen var så släpig när vi hade mötet med honom så jag trodde inte att dopet skulle bli någon höjdare men han överraskade och jag tror att många av släktingarna också uppskattade den lilla dopcermonin. Lilla Champagne fick massa fina saker i present. Egen stol med sitt namn och fint motiv, gunghäst, tavla, smycken, barnkammar böcker och mycket mer. Tusen tack alla för fina presenter och eran medverkan (lite bilder på presenter kommer upp framöver).
Efter dopet hade vi en trött liten krigare. Var en lång dag för henne.
Just nu är lillgumman lite krasslig. Sjukt snorig och hon är inte riktigt lika matsugen som hon annars är.
På fredag är det dags för BVC och vaccination. Ska bli kul att se hur mycket hon har växt och för en gångs skull kan lilla pappa också följa med. Vi hoppas på att han ska kunna följa med på 6 månaders kontrollen med läkare med. Det är ju mycket roligare att vara med än att få allt återberättat.
Champagne har börjat vända sig mer och mer. På båda hållen nu. Hon gör framsteg sakta men säkert. Sen har vi infört lite av 5 månaders barnmaten. Men den uppskattas inte riktigt. Det bästa är fortfarande gröt och majs och ärt purer. Men matglad är hon, det är en sak som är säkert.
Nu hoppas vi mest att hennes förkylning ska släppa.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar