10 apr. 2011

Senate och bilder

Champagne har varit i Stockholm för första gången i sitt liv. Hon har fått mysa med moster Malin och farbror Peter. Skrikit sönder faster Hannas öron och haft egen tid med sin mormor och charmat alla i sin närhet. Hon tyckte att Göran var rolig, hon log med hela ansiktet och jag tror alla smälte. Resan till Stockholm gick hyfsat bra men så här glad var hon från Jönköping och fram till Norrköping:
Eftersom mormor Eva och Göran har utomhus bad och solen sken så passade vi på att pröva att bada med Champagne. Hon tyckte att det var super mysigt. Även om det inte syns så tydligt (för mamma bestämde sig att filma lagom till vi skulle stiga upp då Champagne börja tycka att det var tråkigt):
Efter Stockholm åkte vi till Småland för att träffa prästen som vi ska ha på dopet. Champagne hann med att träffa farfar och Gittan, farmor och gammel farmor och farfar. Hon hinner med mycket hon. Alla som träffat henne tycker att hon både har blivit rund och stor. Liten blir stor. Svårt att tänka sig hur liten hon var när hon kom. Känns som en evighets sen. Champagens nya grej nu är i alla fall att stå. Inget annat duger. Så fort hon får chansen så drar hon sig upp i stående ställning och så står hon och svajar som flagstång i vinden. Vi har ju sedan tidigare insett att Champagne aldrig kommer bli en napptjej, men nu hittar hon minsann tummen utan problem. Även när hon sover kan man se hur hon stoppar sin lilla lilla tumme i sin mun och tuttar. Gudomligt söt är det, även om jag hoppas att vi ska kunna få henne att ha snuttefilt istället för tummen: Snart har vi helt och hållet gått över till sepmer 2 och imorgon ska vi till BVC för mätning och vägning och jag ska ställa lite frågor. Champagne har blivit så lat när hon ligger på mage så nu skriker hon bara till hon somnar. Inga försök till att förflytta sig eller rulla till rygg. Innan var det full action men hon har nog kommit på att man sover gott på mage. Skulle behöva tips om hur vi ska få henne till att inte se magläge som sömnläge. Sist men inte minst så tackar Champagne faster Hanna och mormor Eva för de fina kläderna och tack till farmor Eva för pengarna till påskpresent. Lilla smultronmärket

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar