25 mars 2011

Gnälligt

Lillgumman är gnällig idag men kan inte förstå varför. Från att vara en bebis som sover för lite så sover hon numera som en bebis ska. Skönt är det. Oftast vaknar hon vid 6 eller 7 tiden för att äta efter sovit en hel natt och sen sover hon igen till runt 10-tiden. Gullunge.
Här om dagen blev det en vändning igen från mage till rygg och det gick så snabbt så vi missade det helt. Men hon är lite lat, hon anstränger sig inte mer än nödvändigt ibland. Men åla det kan hon rätt var det är ligger hon med huvudet i paketen, på väg ut till köket för att se vad som händer med hennes mat.
4 månader närmar sig och det innebär smakportioner och gröt samt ny semper ersättning. För att det inte ska bli för stor övergång med ersättningen så började vi för 1 vecka sedan med 1 skopa av semper 2 och resten av 1:an och från och med idag blir det 2 skopor av 2:an i en vecka för att sen öka till 3 osv. Ja ni förstår upplägget. Kan säga att de första dagarna var det gnälligt och det åts dåligt. Men nu är det åter som vanligt förutom att hon oavbrutet har sina händer vid ansiktet när hon äter. Lite jobbigt åt andra sidan kan hon snart hålla flaskan själv. Hihi.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar