28 dec. 2011

Tack och god fortsättnig


Idag för 1 år sedan blev vi utskrivna från sjukhuset. Vilken lycka det var. Kunna vara hemma som en riktig liten familj, kunna bada och klä på Champagne vad man ville. Inga fler kanyler, ingen mer medicin mer än Laktulos. Ja det går verkligen framåt även om några få bakslag har kommit under tidens gång. Kan med glädje säga att hennes aptit är bättre, magen är bättre, än så länge idag bara 4 bajs blöjor (!) och sista gången var det t.o.m bra konsistens. Lycka! Efter lavemanget har hon peppar peppar inte haft något mer blod i avföringen. Inga prover påvisat något. Fick svar på de sista proverna för salmonella och ja vad var det streptokocker (?) men det såg som tur var bra ut. Läkaren hade lämnat ett medelande till Pernilla om att jag ville komma i kontakt med henne. Kanske inte så konstigt så hoppas på att en tid ska dimpa ner i brevlådan under nästa år. Vet ju inte alls om problemet har med op. att göra.





Nej nu över till roliga saker. Champagne har firat sin första RIKTIGA jul. Hon sov igenom halva Kalle, hela julmiddagen, men deltog i julklapps öppningen. Hon var söt som socker i sin Madicken klänning från mormor och farbror Göran. Hon fick super fina presenter från alla och tackar alla ödmjukast och önskar alla en god fortsättning. Hon längtar efter att använda sina nya kläder och leker lite med sina nya leksaker. På juldagen kom tomten till farmor och Per gissa vem som sov sig igenom det med?
Vi har bärt ner hennes stol som var dop present så hon kan förvara alla sina leksaker i den och pappa får låna ut lite av sitt utrymme för det som inte får plats.



Idag har Champagne fått något hon längtat efter något enormt, ny bilbarnstol som ska invigas imorgon. En Akta Graco Cosmic Comfort S. Hon har även fått en ny spjälsäng som tyvärr är leverans tid på ca 3 veckor (hoppas på snabbare), sängen är svensktillverkad och super fin, sen fick hon en åkpåse som var ett fynd (nedsatt 700kr), så jag kunde bara inte låta bli att köpa den. Bra att ha i framtiden med om det skulle kyla på i januari, februari.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar