8 okt. 2011

Prövar mer och mer

Igår gick Champagne en liten sväng i lägenheten endast hållandes i mammas ena hand. Kan inte annat än tycka att det var bra gjort av henne. Som vanligt är det full rulle när hon är vaken. Stakars grannar. Är det inte skor hon kastar omkring sig så slår hon med saker i golvet och för att inte tala om hennes HÖGA toner. Vem har hon ärvt dem av? Tror dock att hon brås lite på sin faster när det kommer till att trivas naken. Vilket liv det är när man ska klä på henne och ju mindre kläder hon har ju lyckligare verkar hon vara. Nu när det har blivit kyligt och ännu mer kläder ska på kan hon ibland ge mig en arg arg blick för att både mössa, långarmt, väst och filt ska på i vagnen.

Något oroväckande är att Champagne börjat sova dåligt. Vaknar bara hon hör oss röra oss, så några kvällar/nätter i rad nu har hon satt eller ställt sig upp i sängen och små gnäller. Tyvärr har vi inget annat ställe vi kan ha henne på än i sovrummet. Var gång vi är någon annanstans och hon har ett eget rum sover hon tyngre och längre. Ge mig ett hus NU! Lika jobbigt för henne som för oss.
Hon smakar allt mer och mer av det vi äter och än så måste jag säga att hon verkar inte allergisk mot något och verkar gilla det mesta. Men ananas och blåbär gillar hon inte. Sen föredrar hon fisk och vegetarisk mat istället för kött. Hoppas att det inte håller i sig. Här hemma äts det kött.
Champagne har även börjat visa ett intresse för barnprogram och hennes nya favorit program på TV är Idol. Allt med musik går hem.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar