28 juni 2011

Blivit passad

Så har det varit midsommar. Champagne har varit hos farmor & Per en natt och farfar & Gittan en natt. Mamma och pappa har njutit av att få sova länge och bara göra det man vill utan att behöva tänka på det lilla livet. Champagne har varit på bra humör hela helgen så det verkar som hon inte har några som helst problem med att bli passad. Vi vill ju att hon ska tycka om att vara med andra lika mycket som hon vill vara med oss. Hos farfar & Gittan gungade hon och tyckte att det var super skoj och hon har myst en himla massa med Tyson. Dom har gått och blivit bästa vänner. Första natten hon sov borta sov hon tyvärr lite oroligt första natten men hon ville mest känna en tröstande hand så sov hon vidare. Natt 2 sov hon bra och idag vakande hon först vid klockan 7. Kan bero på att hon somnade vid 1-1:30 i natt pga att hon sov hela bilresan hem från Småland.
Hon har ätit bra med och verkar överlag väldigt nöjd med livet förutom just nu. När hon skriker helt utan anledning. Hon vill nog sova men kommer inte till ro, i vanlig ordning. Önskan om att de ska kunna prata är extra stor sådana här stunder.
När vi hämtade henne igår var det en hes bebis som vi hämtade. Undrar om hon åkt på en förkylning? Hade aldrig kunnat gissa att det är mitt barn bara på att lyssna på henne. Hon är en aning prickig idag i både ansikte och på kropp men hoppas att det försvinner av sig själv i dagarna

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar