20 maj 2011

BVC besök

Idag var vi på BVC för vaccination. Det gick bra, hon skrek lite men fann sig snabbt igen. Men här hemma är det bra gnälligt och jag ser att hon är väldigt röd på låren där hon fått sprutorna, så undrar om hon har lite ont och förkylningen gör ju med all säkerhet inte saken ett dugg bättre. Vi vägde och mätte också på BVC och hon är nu 62,5cm lång, väger 6460g och hennes huvudomfång är nu 40cm. Hon växer på och hade ju gått upp hur mycket som helst i vikt även om verken mamma eller pappa riktigt trodde det.
Igår bytte vi liggdelen på vagnen till sittdel och idag fick den invigas, inte helt populärt när hon fick halv sitta men när jag ändrade till helt sitt läge tyckte hon det var lite bättre
turen bar av till apoteket för att köpa nezeril näsdroppar till gumman. Vi har använt otri-baby men det har inte riktigt hjälpt.
Jag har idag gjort purer till henne. Blev majs, ärt och morots purer. Så nu har vi för ett litet tag framöver innan det är dags att göra ett nytt lass. Får snart ta och lära mig att göra bra kött purer med. Inte lång tid kvar tills 6månaders dagen. Skönt att kunna börja avsluta ersättningen, gud vad den kostar pengar.
Snart är det gröt dags och lite mammamys.



I´m gonna be a topmodel

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar