11 mars 2011

3 månader

Igår blev lillan hela 3 månader. Känns ju dock som om vi har haft henne bra mycket längre än 3 månader, men det beror nog mycket på sjukhusvistelsen som kändes som en hel evighet. Men liten börjar i allafall bli stor.
Idag var vi på BVC för att få första vaccinationen. Det var först vägning och mätning Hon vägde 4830g och var hela 57 lång. Hennes lilla huvud börjar bli stort 37,5cm men det är väl för att det är en så stor hjärna som ska få plats. Vem vet vi kanske har en riktig Einstein här hemma. Även om det är svårt att tro när hon fullkomligt trycker in hela handen i munnen samtidigt som man ska försöka ge henne mat. Hihi. Vaccinationen gick i allafall bra. Helt klart den som skrek minst av alla jag hörde. Alla andra barn skrek hur länge som helst efter att de hade fått sprutorna men Champagne tystnade så fort hon fick sitta i mammas famn igen. Som jag sa till sköterskan hon har vanan inne med nålar. Så det är nog ingen big thing för henne. Och mycket riktigt hade jag rätt. Duktig flicka.
I övrigt har hon varit hur mysig som helst idag men nu är det gnälligt. Mycket gnälligt till och med. Men det kan ju vara så att hon har lite ont av sprutorna. Men misstänkter vi att hon har för ont så var det bara till att ge henne lite alvedon. Får se hur det utvecklas under kvällen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar