5 jan. 2011

Första BVC besöket

Igår hade vi besök från morfar och tant Lotta. Champagne trivdes i morfars famn där hon blev matad följt av sömn. Anna skulle följt med men var sjuk, hon skickade med ett litet paket till Champagne. Hon fick ett sött litet rosa sett. Hon kommer med all säkerhet vara sockersöt i de när de passar henne.
Eftersom vi inte kunnat väga Champagne på länge så bestämde vi oss för att ringa BVC för en vägningstid. Oj de var bekymmer för dom på BVC när de insåg att de inte fanns någon journal alls på Champagne. Vet inte hur mycket vi bryr oss om de just nu när vi bara vill veta att hon går upp i vikt nu när de inte är några dropp eller dygnet runt övervakning. Fick en tid idag så vi begav oss "hela" vägen bort till BVC. Vi bar lill tjejen i sin mjuklift eftersom de går snabbare än dra ut barnvagnen.
De blev inte så mycket kontroll mer än att vi vägde och titta lite på hur naveln såg ut eftersom den trillade av igår. Hon har gått upp en hel del. Så nu väger hon 3310g, vår stora tjej.
Vi har börjat ge Champagne lite mjölkersättning då min mjölk inte räcker till, eftersom vi har ett riktigt litet matvrak. Vi trodde att de skulle bli någon form av reaktion hos henne när hon fick mjölkersättning istället för bröstmjölk, men icke hon sög på lika ha galet som vanligt.
Mormor och farbror Görans besök blev inställt då mormor har gått och blivit sjuk. Verkar vara mycket sjukdomar nu.
Idag ska vi ta oss an operations såret. Dags att byta plåstret och stripsen. Får se hur väl vi lyckas med de projektet.
Nu har Champagne sovit i snart en evighet så de kommer bli en lång lång vaken period nu på kvällen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar